Componente de sistem

Cu siguranţă o alegere bună

Feroneria de bună calitate oferă un excelent grad de stabilitate, asigurat printr-o construcţie bine gândită, ce urmăreşte distribuţia optimă a sarcinii pe toate punctele de fixare. Mecanismele de închidere acţionează pe tot conturul ferestrei şi sunt prevăzute cu dispozitive de siguranţă pentru a fi evitate manevrările incorecte, asigurându-se în acelaşi timp o exploatare uşoară şi o securitate totală a ferestrei.

Promovăm calitatea

Feroneria utilizată la ferestrele GEALAN este certificată RAL şi oferă etanşare foarte bună. GEALAN solicită furnizorilor de feronerie agreaţi garantarea bunei funcţionări la peste 15.000 de cicluri închis-deschis. Promovăm totodată accesoriile inovatoare care aduc îmbunătăţiri majore microclimatului şi siguranţei locuinţei dumneavoastră. De aceea, opţional se pot monta închideri tip ciupercă prevăzute cu plăcuţă standard tip antiefracţie pre-cum şi mâner cu blocare prin cheie.

 1. 1. Plăcuţe standard tip antiefracţie

  Plăcuţele antiefracţie sunt din oţel şi sunt utilizabile atât pe partea stângă, cât şi pe partea dreaptă.

 2. 2. Bolţ tip ciupercă

  Bolţurile tip ciupercă sunt din oţel inox şi cresc considerabil gradul de siguranţă, făcând imposibilă îndepărtarea cercevelei de către infractori.

 3. 3. Sistem de protecţie împotriva manevrării eronate

  Sistemul de protecţie împotriva manevrării eronate previne acţionarea necorespunzătoare a ferestrei aflate în poziţie rotită sau basculată şi poate fi montat uşor şi ulterior.

 4. 4. Ventilare pe timp de noapte

  Elementul de aerisire permite aerisirea comfortabilă în multiple poziţii intermediare.

 5. 5. Capace pentru balamale

  Capace pentru balamale superioare, balamale mecanism batant, balamale de pivotare şi de colţ în culori diferite, asortate oricărui decor.

Pentru perspective optime

Sticla termoizolatoare este o componentă importantă a ferestrelor moderne, constituind cea mai mare parte a suprafeţei ferestrelor. Cu ajutorul sticlei, păstrăm căldura în interior şi ţinem frigul la distanţă.
Cu vitrajele speciale evitaţi pierderile de energie, reduceţi costurile cu încălzirea şi contribuiţi activ la protecţia mediului. În plus, sticla termoizolantă vă protejează şi de zgomot şi de vizitatorii nepoftiţi. Diferitele tipuri de sticlă se pot combina în funcţie de dorinţele fiecăruia pentru a forma un geam multi-funcţional care reuneşte avantajele de izolare termică, protecţie fonică, geam decorativ şi îmbunătăţire a siguranţei şi securităţii.

Strat Low-E

Low-E vine de la Low-Emissivity (emisivitate redusă). În procesul de fabricaţie al sticlei termoizolatoare cu control solar acest înveliş se aplică pe foaia de sticlă sub forma unui strat foarte subţire de oxid metalic. Sticla cu înveliş Low-E permite pătrunderea razelor scurte şi reflectă razele infraroşii. Astfel, valoarea Ug a unui geam simplu este redusă la jumătate.

Izolare termică

Având în vedere creşterea continuă a preţurilor la energie, este recomandabil ca la achiziţionarea de ferestre noi să aveţi în vedere proprietăţi optime de izolare termică. În acest sens, un rol foarte important revine tipului de sticlă, pentru că aceasta reprezintă o parte mare din suprafaţa totală a ferestrei.

Sticlă cu control solar

 1. Reducerea considerabilă a costurilor de încălzire
 2. Fără zone reci în apropierea vitrajului
 3. Fără condens pe geamul interior
 4. Realizarea de vitraje de mari dimensiuni, păstrând caracteristicile optime de izolare termică
 5. Relaţia optimă între transmisia luminoasă şi cea energetică garantează transparenţă ridicată combinată cu protecţie solară eficientă
 6. Aspect neutru
 7. Se poate asocia cu alte tipuri de sticlă pentru a integra şi alte funcţiuni: de protecţie fonică, de îmbunătăţire a siguranţei şi securităţii, de decor.
 8. Contribuiţi activ la protecţia mediului prin reducerea emisiilor de CO2

Protecţie fonică

Sticla acustică cu nivel ridicat de protecţie fonică acţionează ca o barieră pentru sunet şi înlătură efectele nocive ale zgomotelor urbane atât de deranjante, în special în clădiri situate lângă străzi cu tafic intens.

Siguranţă

Pentru un plus de securitate la ferestrele dumneavoastră, puteţi opta pentru un geam anti-efracţie.Acesta este realizat prin asocierea a două sau mai multe foi de sticlă unite prin unul sau mai multe filme din plastic. La momentul spargerii sau impactului, aceste filme reţin fragmentele de sticlă, protejându-vă locuinţa în cazul pătrunderii unor intruşi

Despre noi

Ne-am lansat inca din 1997 si de atunci oferim tamplarie PVC fabricata pe linii complet automatizate cu personal specializat.