Accesorii

Protecţie eficientă contra razelor solare şi privirilor nedorite

Rulourile exterioare GEALAN satisfac toate exigenţele legate de confortul locuinţei. Oferă protecţie eficientă împotriva razelor solare şi luminii puternice, a privirilor nedorite şi a musafirilor nepoftiţi. În zilele friguroase de iarna căldura rămâne la interior, ceea ce oferă confort si siguranţă. Materialul uşor de întreţinut, rezistent la intemperii şi lumină asigură un aspect atrăgător de durată.

Un sistem cu detalii utile

Rulourile exterioare GEALAN se monteaza foarte uşor. Ferestrele şi cutiile de rulou constituie un tot armonios, adaptat fiecărei destinaţii de montaj-indiferent dacă este vorba de o clădire nouă sau de reabilitare. În plus, cutiile de rulouri GEALAN, livrabile la dimensiunea 195 mm îndeplinesc cerinţele referitoare la izolaţia termică, contribuind la diminuarea costurilor de încălzire.

În diferite mărimi şi variante

  • Acţionate manual, electric sau cu telecomandă
  • Capac pentru aplicarea tencuielii, adaptabil pentru exterior şi interior
  • Plasă contra insectelor integrată sau adăugabilă ca element separat
  • Se poate comanda pe alb, acrylcolor sau cu folie decor
  • Cutiile de rulouri pot fi acţionate electric sau manual.

Reprezinta plasele de insecte clasice utilizate pentru acoperirea ferestrelor si usilor in vederea protejarii interiorului de tantari, muste si alte insecte daunatoare somnului linistit.

La aceste plase de tantari insecte exista balamale atasate pe cadrul de plasa, ceea ce faciliteaza montarea pe orice structura.

Plasa de tantari protejeaza zona de lumina soarelui, dar si de insecte. Materialul folosit este foarte fin, rezistent si modern.

Cadrul plasei de tantari este vopsit in camp electrostatic de calitate pentru a preveni decolorarea în timp.Plase de tantari constituie o bariere eficienta impotriva insectelor care ameninta confortul dvs. sau al locuintei .Au un cost usor amortizabil , plasele de tantari cu balamale avand un raport calitate/pret excelent.

Permit curentilor de aer sa circule liber dinspre exterior catre interior si invers.

Nu au dimensiuni standard , fiind confectionate dupa necesitatile tamplariei din pvc/al si sunt usor de montat pe orice tip de geam sau usa termopan.

Reprezinta o varianta economica a plaselor de tantari avand un raport calitate/pret superior celor mai multe plase de tantari pentru casa si birou.

Pentru un aspect individualizat

Secretul unei amenajări reuşite stă în finisaje, accesorii şi micile detalii. Glafurile de fereastră au rolul de a proteja faţadele de intemperii şi infiltraţii, care ar putea provoca în timp pagube. Montarea unui glaf exterior adecvat este o componentă obligatorie a sistemului de izolaţie a clădirii. Pe lângă această latură funcţională, glafurile de fereastră - atât cele de interior cât şi cele de exterior – au şi rol decorativ, punând în valoare finisajele şi designul. De aceea, în oferta Gealan se regăsesc glafuri de fereastră potrivite pentru orice gusturi şi pentru orice stil de locuinţă: de la imitaţii de marmură până la superbe nuanţe decor lemn. Datorită suprafeţei laminate exterioare sunt rezistente la umezeală, zgârieturi, temperaturi ridicate şi radiaţii UV şi sunt uşor de întreţinut.

Decor lemn

Folii decor lemn cu aspect natural - Pentru toţi cei care preţuiesc aspectul natural, fără a se priva de avantajele tehnicii moderne a ferestrelor, există ferestre din PVC cu aspect decor lemn. Astfel faceţi alegerea corectă. Indiferent dacă este vorba de renovare sau de o construcţie nouă-ferestrele GEALAN conving prin aspect şi funcţionalitate. Se recomandă ca element clasic de stil la renovarea clădirilor vechi precum şi când designul e influenţat de peisaj. Ferestrele decor lemn au toate proprietăţile ferestrelor moderne din PVC şi în acelaşi timp efectul decorativ al lemnului.

Diversitate

Combinaţii fără limite - Datorită noii tehnologii de caşerare GEALAN poate livra aproape orice combinaţii de culoare. Este posibilă aproape orice variaţie de acrylcolor, decor lemn sau folie uni, indiferent dacă profilele au muchii numeroase sau rotunjiri complexe.

Despre noi

Ne-am lansat inca din 1997 si de atunci oferim tamplarie PVC fabricata pe linii complet automatizate cu personal specializat.